- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Informace o metafyzických léčivých vlastnostech Agni Manitite

Agni Manitite je stejně jako jeho starobylý sanskrtský význam měkký a jemný kámen, který pomáhá zažehnout oheň v břiše. Působí především prostřednictvím solárního plexu a umožňuje vám přijmout to, kým jste, a to, co vás činí jedinečným „vy“, s klidem, radostí a vášní. Tím, že stimuluje váš solární plexus, vám umožňuje lépe se naladit na své „vnitřní“ pocity a lépe se řídit svou intuicí na té nejzákladnější úrovni.

Je to velmi uzemňující a ochranný kámen, který vás uzavírá do ochranné bubliny. Kromě toho vám pomáhá posouvat se vpřed a umožňuje vám stát se vším, čím potřebujete být, a zároveň se cítit bezpečně. Agni Manitite je skvělý kámen, který můžete použít, pokud chcete zvýšit svou energii Kundaliní nebo na ní pracovat. Afirmace: S naprostým odhodláním totiž můžete dosáhnout všeho, co si přejete.

Tento kámen můžete nosit nebo mít u sebe, když chcete znovu zažehnout vášeň v jakékoli oblasti svého života. Kameny, které se dobře kombinují pro vášeň, jsou karneol, granát, rubín a nebo červené tygří oko.

Doporučujeme

Další články autora